Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κατάσταση πολιορκίας στην Ευελπίδων: Δεν μπορούν να βγάλουν τον 58χρονο - Νέες απειλές για λιντσάρισμα

 
 
Η ανάκριση του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη ολοκληρώθηκε - Οι αστυνομικοί εξετάζουν πώς να τον απομακρύνουν από το κτίριο
 

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στα δικαστήρια της πρώην στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων, καθώς ο κόσμος (που νωρίτερα είχε επιτεθεί στον 58χρονο καθ'ομολογία δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο 9 και περιμένει να βγει από το ανακριτικό γραφείο για να τον λιντσάρει.

 

Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάκριση έχει ολοκληρωθεί αλλά λόγω της κατάστασης, ο δράστης κρατείται εντός του κτιρίου, οι δύο έξοδοι του οποίου φυλάσσονται από τις αρχές.

 

Οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να θολώσουν τα νερά κινούνται περιμετρικά του κτηρίου, προκειμένου να μπερδέψουν τον κόσμο για το από πού θα βγει ο κατηγορούμενος.

Ήδη κάποιοι έσπασαν το γυάλινο στέγαστρο του κτιρίου, το οποίο έχει τοποθετηθεί για να προφυλάσσει τα κρατητήρια του υπογείου από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. Υπάρχει έντονος φόβος για το τι θα επακολουθήσει.

Οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ των οποίων είναι και υπερήλικες γυναίκες που κατά το διάστημα της αναμονής έλυναν σταυρόλεξα, έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του προαύλιου χώρου έξω από το κτίριο. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο από το πρωί προσπαθούν να ελέγξουν τον κόσμο.

Ώρα 16.30 και πλήθος κόσμου παραμένει στην Ευελπίδων αναμένοντας τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της άτυχης 32χρονης χτυπούν τα παράθυρα και ζητούν από τους αστυνομικούς να τους παραδώσουν τον 58χρονο. Συνεχώς ακούγονται φωνές από το πλήθος: «Δεν θα βγει ζωντανός από δω κι όλος ο στρατός να έρθει», «μόνο ο θάνατος του αξίζει, να μην κάνει κακό και σε άλλες οικογένειες».

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER