Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Σε ρυθμούς συλλαλητηρίου το Σύνταγμα

 
 
Μεγάφωνα και σημαίες έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στην Πλατεία Συντάγματος και πέριξ αυτής
 

Στους ρυθμούς του συλλαλητηρίου της Κυριακής για την Μακεδονία κινείται ήδη από σήμερα η πλατεία Συντάγματος και οι δρόμοι πέριξ αυτής. Οι διοργανωτές έχουν ήδη τοποθετήσει τα μεγάφωνα της μικροφωνικής εγκατάστασης που θα καλύπτουν όλους τους γύρω δρόμους, ενώ οι μικροπωλητές έχουν βγάλει σημαίες και λοιπά απαραίτητα αξεσουάρ στην "πρώτη γραμμή".

 

Όπως αποφασίστηκε από τους διοργανωτές σε συνεννόηση με τον δήμο Αθηναίων η εξέδρα θα στηθεί στην αρχή της Ερμού και όπως  και στην Θεσσαλονίκη, στο φόντο της εξέδρας θα αναγράφεται «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα».

Στόχος των διοργανωτών, είναι η πλατεία Συντάγματος να είναι κατάμεστη, με τους ίδιους να περιμένουν συμμετοχή τριπλάσια από αυτήν του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης στις 21 Ιανουαρίου. Στην εξέδρα, η οποία θα στηθεί το απόγευμα του Σαββάτου και θα ανέβουν τελικά για να μιλήσουν ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ο συνταγματολόγος Γιάννης Κασιμάτης καθώς και οι μητροπολίτες Σύρου Δωρόθεος, Δράμας, Παύλος και Χίου, Μάρκος. Παράλληλα, πρόκειται να απευθύνουν χαιρετισμούς εκπρόσωποι ενώσεων και συλλόγων, Ποντίων, απογόνων Μακεδονομάχων και ομογενών.

(Φωτογραφίες: Eurokinissi)

 
Περισσότερα: Σκοπιανό

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER