Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Σεσημασμένος για ληστεία και οπαδικά επεισόδια ο 25χρονος που 'γάζωσαν' στην Κυψέλη

 
 
Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστεία και επεισόδια στα οποία συμμετείχε ως οπαδός της ΑΕΚ
 

Εν ψυχρώ δολοφονία σε μπαρ της Κυψέλης λίγο πριν τα μεσάνυχτα επί της οδού Φωκίωνος Νέγρη 15.

 

Ο 25χρονος άντρας που μεταφέρθηκε με ίδια μέσα από φίλους του σε ιδιωτική κλινική, ύστερα από πυροβολισμούς που δέχτηκε μέσα μπαρ που διασκέδαζε με παρέα του, κατέληξε στην κλινική, έχοντας δεχτεί 10 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι.

Το τηλέφωνο της Άμεσης Δράσης «πήρε φωτιά» από τις κλήσεις που δέχτηκε από την περιοχή και σύντομα στο σημείο κατευθύνθηκε πλήθος περιπολικών και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το θύμα ήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ληστεία και επεισόδια στα οποία συμμετείχε ως οπαδός της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που βρισκόταν μέσα στο μπαρ με παρέα φίλων του, δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν σε αυτό, στάθηκαν και μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων και των φίλων του, τον εκτέλεσαν με 10 σφαίρες στο σώμα και το κεφάλι. Αμέσως μετά το περιστατικό οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών να έχει προβάδισμα σαν πιθανό κίνητρο.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER