Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Σοκ στο Αγρίνιο με τις 'επιθέσεις' ναφθαλίνης σε σχολεία: Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 13χρονη μαθήτρια

 
 
Μορφή "επιδημίας" τείνουν να λάβουν οι επιθέσεις ασυνείδητων σε σχολεία του Αγρινίου, καθώς ακόμη ένα κρούσμα δηλητηρίασης από ναφθαλίνη ήρθε στο φως της δημοσιότητας
 

Αυτή τη φορά, "θύμα" ήταν 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, η οποία χρειάσθηκε να νοσηλευθεί την περασμένη εβδομάδα, με το πόρισμα των γιατρών να καθιστά ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα προήλθε και πάλι από ναφθαλίνη που άγνωστος πέταξε στο σχολείο.

 

Το συμβάν κατήγγειλε η ίδια η οικογένεια της μαθήτριας. Σύμφωνα μάλιστα με την τοπική εφημερίδα του Αγρινίου "Συνείδηση", υποστηρίζουν ότι το περιστατικό αποσιωπήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου και τους αρμόδιους φορείς.

Σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα που παρουσιάζει αποκλειστικά η "Συνείδηση", οι γιατροί του νοσοκομείου Αγρινίου διαγιγνώσκουν δηλητηρίαση από ναφθαλίνη, ενώ το κορίτσι χρειάσθηκε να νοσηλευθεί για ένα 24ωρο.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα καταγράφηκαν δύο ακόμη κρούσματα μαθητών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα αδιαθεσίας που είχαν προκληθεί από τον ίδιο λόγο, καθώς και η λιποθυμία μιας καθαρίστρια σε λύκειο της περιοχής.

Το νέο περιστατικό έχει θορυβήσει τόσο τις αρχές, όσο και τους μαθητές και τις οικογένειές τους, δίχως ωστόσο να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για το ποιός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις.

 

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER