Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στάση εργασίας στο μετρό

 
 
Ακινητοποιημένοι οι συρμοί στις γραμμές 2 και 3 μέχρι τις 9 το πρωί, λόγω στάσης εργασίας των ηλεκτροδηγών
 

Χειρόφρενο έως τις 9 το πρωί τραβούν οι συρμοί του μετρό στις γραμμές 2 και 3, λόγω στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι ηλεκτροδηγοί του μετρό, το σωματείο των οποίων εξήγγειλε επίσης 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

 

Το σωματείο καταγγέλλει «την αδιαφορία που επιδεικνύει το υπουργείο Εργασίας, αλλά και στις άθλιες πρακτικές που εφαρμόζει η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ.».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου: «το υπουργείο Εργασίας αν και διαβεβαίωνε στη συνάντησή μας, λίγες ημέρες πριν τη Δ.Ε.Θ., ότι θα μας απαντήσει άμεσα σχετικά με το αίτημά μας για την αναδρομική αναγνώριση των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, αντ’ αυτού ακόμα και μετά από την πραγματοποιηθείσα στάση εργασίας της προηγούμενης εβδομάδας εξακολουθεί να σιωπά».

Σύμφωνα με το σωματείο, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ «σε μια άθλια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, βρήκε την ευκαιρία ακόμη μια φορά να προχωρήσει σε προαγωγές προσωπικού με πελατειακά-κομματικά κριτήρια».

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER