Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στο τροχαίο της Συγγρού, ο ένας οδηγός ήταν μεθυσμένος και έκανε αναστροφή

 
 
Αποτέλεσμα της σφοδρής πλαγιομετωπικής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα και ευτυχώς εντελώς ελαφρά οι υπόλοιποι 4 επιβαίνοντες
 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ένα τέταρτο μετά τις 7 το πρωί στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού, στη διασταύρωση με την οδό Φρατζή στο Φιξ.

 

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά 6 άτομα και όλοι τους μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει από την άμορφη μάζα σιδερικών 4 άτομα από το ένα αυτοκίνητο και ένα άτομο από το δεύτερο αυτοκίνητο, ενώ ένα ακόμα άτομο παρέλαβε ασθενοφόρο πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πλαγιομετωπικής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα και ευτυχώς εντελώς ελαφρά οι υπόλοιποι 4 επιβαίνοντες.

Εμπλοκή πεζού στο σημείο δεν υπήρχε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου ήταν μεθυσμένος και προκάλεσε το τροχαίο πραγματοποιώντας παράνομα αναστροφή στο ύψος της διασταύρωσης της Λ. Συγγρού με την οδό Φραντζή.

Αποτέλεσμα αυτής του της πράξης, ήταν η σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το άλλο αυτοκίνητο που εκινείτο νόμιμα επί της Συγγρού, στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και μία γυναίκα και οι δύο τους Έλληνες και με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας.

Στο άλλο αυτοκίνητο, ο οδηγός που βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ, ήταν Έλληνας, συνοδηγός ένας Αλβανός και συνεπιβαίνοντες, μία Ουκρανή και μία Βουλγάρα…, που επέστρεφαν ενδεχομένως από νυχτερινή διασκέδαση.

Για τουλάχιστον μία ώρα είχε σχεδόν κλείσει το ρεύμα ανόδου της Συγγρού, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο μέχρι το Π. Φάληρο, ενώ πραγματικά από θαύμα δεν είχε χειρότερη κατάληξη το τροχαίο αυτό. Την έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER