Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στον Άρειο Πάγο η Κούνεβα

 
 
Έτοιμη να δώσει μάχη για την αναίρεση της εφετειακής απόφασης με την οποία η ελληνική Δικαιοσύνη δεν "είδε" ευθύνη της εργοδότριας εταιρίας της
 

Μία ακόμη μάχη θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα η Κωνσταντίνα Κούνεβα, αυτή τη φορά ενώπιον του Αρείου Πάγου, αφού την Τρίτη 10 Οκτώβρη έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί η αίτηση αναίρεση που έχει ασκήσει.

 

Η γυναίκα σύμβολο για τα εργασιακά δικαιώματα, που πλήρωσε σκληρά τον αγώνα της, θα βρεθεί στο δικαστικό μέγαρο για να αντικρούσει την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Πειραιά, με την οποία απαλλάχθηκε η εργολαβική εταιρεία από κάθε ευθύνη, απορρίπτοντας κάποια σύνδεσή της με την αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Αντίθετα στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, είχε κριθεί “εργατικό ατύχημα” ο βαρύτατος τραυματισμός της, καταδικάζοντάς την επιχείρηση σε αποζημίωση για την ηθική της βλάβη.

Πλέον, εννέα χρόνια από το φρικτό τραυματισμό της, κι ενώ κάθε ποινική έρευνα της υπόθεσης έχει μπει στο αρχείο δίχως να έχουν εντοπιστεί οι δράστες της ενέργειας, η ευρωβουλευτής πρόκειται να συνεχίσει τον αγώνα της προκειμένου να αναιρεθεί η δευτεροβάθμια απόφαση.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER