Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Οι τελευταίες προετοιμασίες στο Σύνταγμα

 
 
Πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους προκειμένου όλα είναι έτοιμα για το αυριανό συλλαλητήριο
 

Με το στήσιμο της εξέδρας στην αρχή της Ερμού και την σύνδεση της μικροφωνικής εγκατάστασης με τα δεκάδες μεγάφωνα που έχουν τοποθετηθεί σε ακτίνα δεκάδων μέτρων στους γύρω δρόμους συνεχίστηκαν σήμερα οι πυρετώδεις προετοιμασίες των διοργανωτών για το αυριανό συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" στο όνομα της πΓΔΜ. Ήδη στο Σύνταγμα είναι έντονη η αστυνομική παρουσία, ενώ θέση "μάχης" έχουν πάρει και τα τηλεοπτικά συνεργεία. Το σκηνικό συμπληρώνουν οι ελληνικές σημαίες, και οι σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας που έχουν στήσει σε διάφορα σημεία οι μικροπωλητές.

 

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

Στόχος των διοργανωτών, είναι η πλατεία Συντάγματος να είναι κατάμεστη, με τους ίδιους να περιμένουν συμμετοχή τριπλάσια από αυτήν του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης στις 21 Ιανουαρίου.

Στην εξέδρα, θα ανέβουν τελικά για να μιλήσουν ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ο συνταγματολόγος Γιάννης Κασιμάτης καθώς και οι μητροπολίτες Σύρου Δωρόθεος, Δράμας, Παύλος και Χίου, Μάρκος. Παράλληλα, πρόκειται να απευθύνουν χαιρετισμούς εκπρόσωποι ενώσεων και συλλόγων, Ποντίων, απογόνων Μακεδονομάχων και ομογενών.

 

 

 

(Φωτογραφίες: eurokinissi)

 
Περισσότερα: Συλλαλητήριο, Σκοπιανό

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER