Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συλλαλητήριο: Καταχειροκροτούμενος στο Σύνταγμα ο Μίκης Θεοδωράκης

 
 
Ο μουσικοσυνθέτης κατέφθασε στο χώρο του Συλλαλητηρίου και έγινε αποδεκτός με χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος
 

Ο Μίκης Θεοδωράκης κατέφθασε λίγο πριν τις 12.00 στο Σύνταγμα, προκειμένου να συμμετέχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Ο μουσικοσυνθέτης που χρειάστηκε τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων προκειμένου να βγει από το όχημα που τον μετέφερε, καταχειροκροτήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος.

 

 

Η άφιξη Θεοδωράκη συγκέντρωσε τα βλέμματα και για έναν ακόμη λόγο, καθώς μόλις το Σάββατο το βράδυ, δέχτηκε επίθεση με μπογιές και συνθήματα έξω από το σπίτι του, για την απόφασή του να συμμετέχει στο συλλαλητήριο.

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές που δέχεται για την επίθεση, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε:" Είμαι Ήρεμος και Έτοιμος". Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε: "Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους".

 

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό μέσω της Live blogging πλατφόρμας του News 24/7 - http://bit.ly/2FKraEb

 
Περισσότερα: Συλλαλητήριο

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER