Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας μπροστά από τον Λευκό Πύργο

 
 
 
Στα δύο έχει χωριστεί ο Λευκός Πύργος από τη συγκέντρωση μελών εθνικιστικών οργανώσεων και την αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα στο σημείο
 

Συμπλοκές ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και δυνάμεις της αστυνομίας σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής μπροστά από τον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη

 

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 30 μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης "Ιερός Λόχος" συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί μπροστά από το άγαλμα Βότση, με αφορμή την προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής διαδήλωσής τους στο σημείο.

Από την άλλη πλευρά του συμβόλου της πόλης βρέθηκαν περίπου 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία πραγματοποιούν αντιφασιστική διαμαρτυρία μαζί με άλλους 100 περίπου διαδηλωτές.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες δημιουργήθηκε ένταση. Άνδρες των ΜΑΤ, που βρίσκονταν στο σημείο, επενέβησαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και κροτίδων λάμψης, από τις οποίες τραυματίστηκε ελαφρά μία διαδηλώτρια.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις προσαγωγές.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

 

 

 

 

Πηγή: thestival.gr

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus