Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συναγερμός στη Βουλή από φάκελο με σφαίρα που προοριζόταν για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο

 
 
Μέσα στον φάκελο υπήρχε επίσης ένα δισέλιδο κείμενο μέσω του οποίου εκτοξεύονταν απειλές εναντίον του βουλευτή και του πολιτικού συστήματος γενικότερα και στο τέλος του υπήρχε εν είδει υπογραφής το σύμβολο "Α" της αναρχίας
 

Συναγερμός σήμανε στη Βουλή από ύποπτο φάκελο που παρελήφθη με την αλληλογραφία και κατά τον έλεγχό του από το ειδικό σαρωτή X-ray εντοπίστηκε στο εσωτερικό του μία σφαίρα των 32mm.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος είχε παραλήπτη του πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο και αποστολέα κάποιον Νίκο Μιχαηλίδη (όνομα το οποίο ενδεχομένως δεν είναι υπαρκτό, ωστόσο το επίθετο εγείρει προβληματισμούς στην ΕΛ.ΑΣ., εξαιτίας ύπαρξης εγκλείστου στις φυλακές για υποθέσεις τρομοκρατίας).

Μέσα στον φάκελο υπήρχε επίσης ένα δισέλιδο κείμενο μέσω του οποίου εκτοξεύονταν απειλές εναντίον του βουλευτή και του πολιτικού συστήματος γενικότερα και στο τέλος του υπήρχε εν είδει υπογραφής το σύμβολο «Α» της αναρχίας.

Ο φάκελος παρελήφθη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση, ενώ έρευνα διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια. 

 
Περισσότερα: Βουλή

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER