Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την επίσκεψη του ισραηλινού Προέδρου

 
 
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛΑΣ για την άφιξη του Ρίβλιν - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας - Κλείνει το μετρό στο Σύνταγμα το πρωί της Δευτέρας
 

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα που θα λάβει η ΕΛΑΣ για την προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν.

 

Ο κ. Ριβλίν, που έρχεται στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, θα διαμείνει σε ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος με τις αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή να ενισχύονται συνεχώς.

Αντίστοιχα, σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκεται και το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ θα υπάρξουν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ανάλογα με τα δρομολόγια του ισραηλινού Προέδρου.

Γερανοί της τροχαίας έχουν ήδη αρχίσει να μετακινούν οχήματα που είναι παρκαρισμένα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οχήματα της Άμεσης Δράσης περιπολούν σε όλο το λεκανοπέδιο.

Από τις 9 το πρωί της Δευτέρας, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα είναι κλειστός.

Ο κ. Ριβλίν, αναμένεται να πάρει μέρος σε ειδική τελετή βράβευσης γνωστών προσωπικοτήτων της Ελλάδας με σημαντική συμβολή στις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις, ενώ θα αναγορευθεί και επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε ειδική εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER