Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συνάντηση Τόσκα με την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά. Τι αποφασίστηκε

 
 
Είχε προηγηθεί συνάντηση και προ διμήνου πριν γίνει το περιστατικό στο Μενίδι. Ακριβώς όμως επειδή συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό επισπεύσθηκε η νέα συνάντηση
 

Με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά συναντήθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντήλλαξαν απόψεις για τη μείωση της παραβατικότητας και τη συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

 

Είχε προηγηθεί συνάντηση και προ διμήνου πριν γίνει το περιστατικό στο Μενίδι. Ακριβώς όμως επειδή συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό επισπεύσθηκε μία νέα συνάντηση και έγιναν πιο συγκεκριμένες προτάσεις από την μία και την άλλη πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήθηκαν να γίνουν κοινές αθλητικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις των Ρομά με την ΕΛ.ΑΣ., να μιλήσουν οι ίδιοι στους καταυλισμούς και να τους εξηγήσουν και να τους ζητήσουν να μην αντιδρούν όταν η ΕΛ.ΑΣ. εισέρχεται στους καταυλισμούς για στοχευμένους ελέγχους, ενώ και ίδιοι τόνισαν πως πρέπει να υπάρξει έλεγχος και ειδικά στο κομμάτι που αφορά τους άσκοπους πυροβολισμούς και στα περιστατικά διατάραξης της κοινής ησυχίας και ειρήνης από δυνατή μουσική, γλέντια κλπ.

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται όλες αυτές οι προτάσεις από την μία και την άλλη πλευρά να σχηματοποιηθούν ακόμα περισσότερο.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network