Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συνελήφθη 58χρονος για εμπρησμό από αμέλεια στο κτίριο της ΔΟΥ Γλυφάδας

 
 
Επισκεύαζε μία βλάβη στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του κτιρίου, προκλήθηκε σπινθήρας και από τα αέρια της βενζίνης ξέσπασε πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε όλο το υπόγειο
 

Συνελήφθη την Δευτέρα από υπαλλήλους του Ανακριτικού Τμήματος της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 58χρονος Έλληνας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια στο υπόγειο του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζεται και η ΔΟΥ Γλυφάδας, επί της οδού Γούναρη 227.

 

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο υπόγειο πάρκινγκ κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών επισκευής οχήματος, του 58χρονου.

Συγκεκριμένα, προκλήθηκε σπινθήρας και από τα αέρια της βενζίνης ξέσπασε η φωτιά χθες αργά το βράδυ, ενώ χρειάστηκε να φτάσει το πρωί για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να την περιορίσουν εντός του υπογείου και να την θέσουν υπό έλεγχο. Ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Από την φωτιά καταστράφηκε το αρχείο της εφορίας που στεγαζόταν σε αποθήκη στο υπόγειο, 9 αυτοκίνητα, 6 μοτοσικλέτες, ένα σκάφος και ένα jet ski. Στο κτιριακό συγκρότημα πάντως, πέρα από την εφορία, συστεγάζονται κυρίως λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία.

 
Περισσότερα: Φωτιά

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER