Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συνέβη και αυτό: Ζήτησαν από 39χρονο να προπληρώσει τον τάφο του

 
 
Του επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί δεν ανταποκρίθηκε στις ειδοποιήσεις του Δήμου να καταθέσει προκαταβολή για τον τάφο του στο κοιμητήριο της περιοχής
 

Μια ιστορία που δεν συλλαμβάνει ο ανθρώπινος νους εξελίχθηκε στον Δήμο Παιονίας στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή έναν 39χρονο, από τον οποίο ζητήθηκε να δώσει προκαταβολή για τον τάφο του.

 

Όπως κατήγγειλε ο άνδρας σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, έλαβε για δεύτερη φορά ειδοποίηση (σ.σ.: είχε προηγηθεί μια ακόμη, την οποία δεν πλήρωσε) από τον Δήμο να προπληρώσει τον τάφο του στο κοιμητήριο Παιονίας. Μάλιστα του επιβλήθηκε πρόστιμο που δεν ανταποκρίθηκε την πρώτη φορά στην καταβολή της προκαταβολής και παρά τις αντιδράσεις του 39χρονου, ο οποίος γνωστοποίησε στις δημοτικές αρχές ότι δεν τον ενδιαφέρει να θαφτεί στο εν λόγω κοιμητήριο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας, Γ. Φράγκος, μιλώντας στον σταθμό για το θέμα, επικαλέστηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τονίζει ότι αυτή αποσκοπεί στο να συγκεντρωθούν τα έξοδα συντήρησης του κοιμητηρίου. Όπως είπε μάλιστα πολλοί Δήμοι της χώρας φέρονται να εφαρμόζουν αυτήν την τακτική.

Διευκρίνισε ότι αν ο δημότης δεν θέλει να ταφεί στο συγκεκριμένο νεκροταφείο μπορεί να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση και να απαλλαγεί από την οικονομική υποχρέωση.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER