Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα-Πλημμύρες φοβούνται οι μετεωρολόγοι

 
 
Σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα θα εξαπλωθούν οι βροχές και οι ισχυρές καταιγίδες
 

Βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να πλήττουν τις προσεχείς ημέρες τη χώρα, ξεκινώντας από σήμερα, Τρίτη στα δυτικά και νότια.

 

Από το πρωί της Τετάρτης τα ισχυρά φαινόμενα αναμένεται να εξαπλωθούν και σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, ενώ ο μετεωρολόγος  Νίκος Ζιακόπουλος κάνει λόγο για την πιθανότητα αιφνίδιων πλημμυρών και υπερχείλισης ποταμών.

Στην Μακεδονία και την Θράκη, θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες κατά διαστήματα, ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο και την δυτική Στερεά και Πελοπόννησο οι καταιγίδες θα είναι τοπικά ισχυρές, οι άνεμοι θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο οι καταιγίδες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές, ενώ προς το απόγευμα τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν προς τα νότια. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες με πιθανότητα βροχών τις πρωινές ώρες, τους άνεμους μέχρι 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER