Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τηλεοπτική εκπομπή ετοιμάζουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας

 
 
Υπεύθυνοι για αυτό το εγχείρημα είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και όχι η ΕΛ.ΑΣ. Σε λιγότερο από έναν μήνα θα εκπέμπει στον αέρα του Contra Channel και αρχικά τον ρόλο «ρεπόρτερς» θα έχουν συνδικαλιστές αστυνομικοί
 

Ένα πρωτοφανές εγχείρημα τουλάχιστον για τα ελληνικά χρονικά ετοιμάζουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), οι συνδικαλιστές δηλαδή της Αστυνομίας.

Το εγχείρημα αυτό θα είναι μία ωριαία τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα και μάλλον κάθε Σάββατο από την συχνότητα του Contra Channel.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, η τηλεοπτική αυτή εκπομπή ο τίτλος της οποίας αναμένεται να εμπεριέχει τις λέξεις «Αστυνομία» και «Πολίτης» ή «Κοινωνία», αναμένεται να εκπέμψει στον αέρα τις επόμενες 15-20 ημέρες και θα την παρουσιάζει αστυνομικός, μέλος της ΠΟΑΣΥ.

Τρεις είναι όπως έχουμε ενημερωθεί οι επικρατέστεροι πιθανοί παρουσιαστές, ενώ ρόλο «ρεπόρτερς» θα έχουν αρχικά οι αστυνομικοί των κατά τόπους Ενώσεων που θα μεταδίδουν από τις περιοχές τους τα όσα συμβαίνουν σε αυτές.

Η θεματολογία της εκπομπής θα έχει κυρίως θέματα που αφορούν και πλήττουν τον κλάδο, αλλά ενδέχεται να πραγματεύεται και κοινωνικά θέματα, ενώ εάν αργότερα κριθεί πως χρειάζεται η επαγγελματική εμπειρία και βοήθεια από τεχνικούς και δημοσιογράφους, αυτή θα αναζητηθεί ανάλογα, με τις συνθήκες.

Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ θεωρούν ότι δεν λειτουργούν αντίθετα με την δεοντολογία του επαγγέλματός τους και ούτε προσπαθούν να υποκαταστήσουν τον ρόλο των δημοσιογράφων.

Υποστηρίζουν μάλιστα, πως στην ουσία είναι μία φυσική εξέλιξη της προσπάθειάς τους εκ των έσω για ενημέρωση, που μέχρι πρότινος καλυπτόταν από μία κλαδική εφημερίδα που εκδίδουν.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER