Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Έρχονται ηλεκτρονικά ΚΕΠ στον ΕΟΠΥΥ

 
 
 
Ποιες ακριβώς θα είναι οι υπηρεσίες που μπορούν οι ασφαλισμένοι να απολαύσουν ηλεκτρονικά;
 

Έρχονται ηλεκτρονικά «ΚΕΠ» στον ΕΟΠΥΥ. Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν ηλεκτρονικά να υποβάλουν αιτήματα αποζημίωσης για την αγορά ιατρικών ειδών ενώ θα έχουν τη δυνατότητα για on line κλείσιμο ραντεβού με τους συμβεβλημένους γιατρούς.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του  ΕΟΠΥΥ παρέχοντας στους ασφαλισμένους μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, για την αγορά οπτικών ο ασφαλισμένος θα μπορεί να αποζημιώνεται υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τη σχετική δαπάνη.

 

Το νέο site του Οργανισμού θα είναι πιο «φιλικό» στους ασφαλισμένους ενώ θα παρέχει τη δυνατότητα on line κλεισίματος ραντεβού με τους συμβεβλημένους παρόχους σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, από την ιστοσελίδα η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αναμένει έσοδα από ΄την προβολή διαφημίσεων, όπως προβλέπεται άλλωστε και στο παράλληλο πρόγραμμα.

Έσοδα σχεδιάζει να έχει ο Οργανισμός και από την αξιοποίηση του σήματος του. Με δεδομένο ότι η χρήση του σήματος του ΕΟΠΥΥ από διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές, συμβεβλημένους γιατρούς ακόμη και από τηλεφωνικές εταιρίες είναι «μαγνήτης», η νέα διοίκηση θα διεκδικήσει ποσοστό επί του τζίρου των παρόχων όταν αυτοί εκμεταλλεύονται το brand name του ΕΟΠΥΥ.

 

Διαβάστε ακόμη στο healthview.gr:

Δημογραφική "βόμβα" απειλεί την Ευρώπη

Οι μισές έφηβες δέχονται πιέσεις να στέλνουν προκλητικές φωτογραφίες

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus