Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη για εξύβριση αστυνομικού

 
 
Η υπάλληλος επιχείρησε να διέλθει με το όχημά της τη Λεωφόρο Αμαλίας που είχε αποκλειστεί λόγω μέτρων και στη συνέχεια διαπληκτίστηκε με αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον εξύβρισε
 

Μήνυση κατά υπαλλήλου της Βουλής υπέβαλε αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ καταγγέλλοντας ότι τον εξύβρισε επειδή δεν της επέτρεψε να περάσει δρόμο προς το Μέγαρο της Βουλής που είχε αποκλείσει η τροχαία με κορδέλα.

 

Όλα άρχισαν όταν η υπάλληλος προσπάθησε να εισέλθει με το αυτοκίνητό της στο υπόγειο παρκινγκ της Βουλής στην οδό Αμαλίας. Οι αστυνομικοί, όμως, δεν της το επέτρεψαν λόγω των μέτρων ασφαλείας και τα πνεύματα οξύνθηκαν με την υπάλληλο να διαπληκτίζεται με μέλος της Ομάδας ΔΙΑΣ. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνος να διατάξει την προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος.

Πληροφορίες από τη Βουλή αναφέρουν ότι η Φρουρά της Βουλής επιχείρησε να επιλύσει το θέμα με διάλογο με τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ. Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος και προχώρησε στην υποβολή της μήνυσης κατά της υπαλλήλου.  

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER