Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Οι καλύτερες ατάκες ανθρώπων που έχτισαν κολοσσούς

 
 
Λόγια σπουδαίων επιχειρηματιών που δεν θα σας αφήσουν ποτέ να τα παρατήσετε
 

Είναι εύκολο να απογοητευτεί κανείς όταν προσπαθεί να επιτύχει τα όνειρά του, ειδικά εάν αυτά τα όνειρα «δένονται» με μια επιχείρηση ή με ένα επάγγελμα που χρειάζεται πόρους και χιλιάδες ώρες αφοσίωσης.

 

Ο δρόμος για να χτίσει κάτι καλό είναι δύσκολο, όμως αξίζει τον κόπο. Παρακάτω ακολουθούν συμβουλές σημαντικών ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν τη μικρή τους επιχείρηση σε πασίγνωστο κολοσσό:

 

THOMAS EDISON

«Eάν ένα πράγμα δεν σας χρησιμεύει τελικά όσο θα θέλατε, δεν σημαίνει ότι είναι και άχρηστο» – Τhomas Edison, εφευρέτης και επιστήμονας

 

EDWIN LAND

«Δεν είναι ότι χρειαζόμαστε νέες ιδέες, απλά πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τις παλιές» – Edwin Land, συν-ιδρυτής της Polaroid.

 

MARY KAY ASH

«Δεν παίζει ρόλο εάν το προϊόν που πουλάτε είναι αυτοκίνητο ή καλλυντικά. Μια εταιρεία είναι επιτυχημένη εάν και αυτοί που την “κρατούν” είναι επιτυχημένοι» – Mary Kay Ash, ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Mary Kay Cosmetics.

 

SARA BLAKELY

«Μην παρασύρεστε από αυτά που δεν γνωρίζετε. Αυτό μπορεί να είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας. Βεβαιωθείτε ότι η ιδέα σας διαφέρει από τους άλλους» – Sara Blakely, ιδρύτρια της εταιρείας Spanx.

INGVAR KAMPRAD

«To πιο επικίνδυνο δηλητήριο είναι η αίσθηση του επιτεύγματος. Το αντίδοτο είναι καθε βράδυ να σκέφτεστε τί καλύτερο μπορείτε να κάνετε την επόμενη ημέρα» – Ingvar Kamprad, ιδρυτής της ΙΚΕΑ.

Δείτε τη συνέχεια της λίστας εδώ

 

(ΠΗΓΗ: Fortunegreece)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER