Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Απέδρασαν από τη φυλακή και συνελήφθησαν σε... escape room

 
 
Σε escape room-προσομοίωση κελιού συνελήφθησαν δύο κρατούμενες που απέδρασαν από τις φυλακές του Έντμοντον στον Καναδά
 

Η τύχη φαίνεται να πρόδωσε δύο Καναδές, οι οποίες μία μέρα μετά την απόδρασή τους από φυλακή στην Αλμπέρτα του Καναδά, συνελήφθησαν σε δωμάτιο απόδρασης, το οποίο προσομοίαζε σε κελί φυλακής!

 

Η αστυνομία εντόπισε τα ίχνη των δύο γυναικών στο κτίριο όπου στεγάζεται η συγκεκριμένη εταιρεία δωματίων απόδρασης και δυστυχώς για αυτές, δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερη απόδραση.

Η 23χρονη Kelsie Laine Marie Mast και η 20χρονη Samantha Faye Toope, πήδηξαν τον φράχτη των γυναικείων φυλακών του Έντμοντον την Δευτέρα και σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν στην φυλακή για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και θεωρούνται βίαιες και επικίνδυνες.

Λίγο πριν οι αστυνομικοί καταφέρουν να τις συλλάβουν, εκείνες εισήλθαν στο συγκεκριμένο χώρο με escape room, όπου, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, Rebecca Liaw, "ήταν πολύ χαλαρές".

"Είχαν μία φυσιολογική συζήτηση και η συμπεριφορά τους δεν είχε καμία διαφορά από εκείνες των υπόλοιπων πελατών μας" , ανέφερε.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδό τους, στο κτίριο εισήλθαν και αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τις δύο γυναίκες.

"Ειρωνικό και αστείο το γεγονός ότι συνελήφθησαν σε μία προσομοίωση φυλακής, ενώ μόλις είχαν δραπετεύσει από μία κανονική.

Πηγή:bbc Φωτογραφία: AP Photo/Vadim Ghirda

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER