Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αργεντινή: Το τελευταίο μήνυμα του χαμένου υποβρυχίου

 
 
Στο τελευταίο τους μήνυμα προς τη ναυτική διοίκηση της Αργεντινής οι αξιωματικοί του χαμένου υποβρυχίου ανέφεραν βραχυκύκλωμα στο χώρο των μπαταριών και πυρκαγιά. Τι αποκάλυψε το ειδησεογραφικό δίκτυο Α24
 

Το τελευταίο μήνυμα του υποβρυχίου της Αργεντινής που εξαφανίσθηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό με 44 ναυτικούς ανέφερε "βραχυκύκλωμα" και "αρχή πυρκαγιάς" , αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο A24 του Μπουένος Άιρες.

 

To μήνυμα μεταδόθηκε τη νύχτα της 15ης Νοεμβρίου και σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας θαλασσινό νερό εισήλθε στο υποβρύχιο από το σνόρκελ.«Η είσοδος θαλασσινού νερού από το σύστημα εξαερισμού προς το ρεζερβουάρ των μπαταριών 3 προκάλεσε βραχυκύκλωμα και αρχή πυρκαγιάς. Οι μπαταρίες της πλώρης είναι εκτός λειτουργίας» ανέφερε το κείμενο του μηνύματος.

Στο τελευταίο μήνυμα σημειώνεται, επίσης, ότι το υποβρύχιο «προς το παρόν πλέει σε κατάδυση» και ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει τη στρατιωτική διοίκηση. Το Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής είχε ανακοινώσει ότι το υποβρύχιο έκανε γνωστό ότι είχε πρόβλημα στις μπαταρίες του, όμως κατόρθωσε να την ελέγξει.

(Πηγή: SkyNews, Φωτογραφία: AP Photo/Vicente Robles)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER