Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Το ντροπιαστικό λάθος του Bruce Springsteen

 
 
Ο Bruce Springsteen ξεκίνησε τη συναυλία του λέγοντας: "Καλησπέρα Οχάιο". Το κακό είναι ότι βρισκόταν σε άλλη πολιτεία (Vid)
 
 

Η κατάρα της Παρασκευής και 13 φαίνεται ότι χτύπησε τον 60χρονο τραγουδιστή Bruce Springsteen, ο οποίος ξέχασε που βρισκόταν.

Σύμφωνα με το yahoo.com, το "Αφεντικό" της ροκ, ξεκίνησε τη συναυλία του στο "Auburn Hills Palace" στο Michigan λέγοντας: "Hello, Ohio"(γεια σου Οχάιο).

Μάλιστα ο Springsteen συνέχισε να αναφέρθηκε στη γειτονική πολιτεία πολλές φορές τα πρώτα τριάντα λεπτά της συναυλίας, μέχρι που ο κιθαρίστας του συγκροτήματος "E Street", Steve Van Zandt αναγκάστηκε να του ψιθυρήσει που ήταν.

O Springsteen, εμφανώς ντροπιασμένος, είπε στο κοινό του ότι "τέτοιο λάθος είναι πραγματικός εφιάλτης για έναν τραγουδιστή".

Πάντως ο καλλιτέχνης αποζημίωσε τους οπαδούς του για το λάθος του και με το παραπάνω. Έμεινε τρεις ολόκληρες ώρες πάνω στη σκηνή τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες, αλλά και όλα τα κομμάτια από το "Born to Run". Σίγουρα το κοινό θα τον συγχώρεσε.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER