Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Νεκρή η εξαδέλφη του Μοράλες

 
 
Η Ρουφίνα Μοράλες, πρώτη εξαδέλφη του προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες, δολοφονήθηκε και ακρωτηριάστηκε σε πόλη της κεντρικής Βολιβίας
 
 

Η 73χρονη Ρουφίνα Μοράλες, πρώτη εξαδέλφη του προέδρου της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, δολοφονήθηκε και ακρωτηριάστηκε στην πόλη Κοτσαμπάμπα της κεντρικής Βολιβίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η Μοράλες, η οποία αγνοείτο από την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκε νεκρή από πολίτες την Τρίτη σε φαράγγι, με τις Αρχές να εξετάζουν το σενάριο ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από ληστές οι οποίοι πέταξαν τη σορό της στο φαράγγι. Μόνο το κεφάλι και η λεκάνη της βρέθηκαν άθικτα. Η καρδιά και άλλα εσωτερικά της όργανα είχαν αφαιρεθεί."Η σορός της γυναίκας καταβροχθίστηκε από αδέσποτα σκυλιά που τριγυρίζουν στην περιοχή όπου βρέθηκε", ανέφερε η αστυνομία στην Κοτσαμπάμπα, σύμφωνα με εγχώρια ΜΜΕ.Η Ρουφίνα Μοράλες είχε δηλωθεί αγνοούμενη την 8η Ιουνίου, ημέρα που είχε βγει από το σπίτι της για να πάει να πάρει ένα επίδομα που το κράτος στη Βολιβία παρέχει στους πολίτες άνω των 60 ετών.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER