Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αστυνομικός παρέσυρε με περιπολικό και σκότωσε πεζό

 
 
Ο άτυχος άνδρας διέσχιζε δρόμο όταν παρασύρθηκε από περιπολικό που πέρασε με κόκκινο και έσπευδε σε περιστατικό
 

Για τον θάνατο ενός πεζού, κατηγορείται ένας 24χρονος αστυνομικός στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, στις ΗΠΑ. Ο αστυνομικός κινούνταν με το περιπολικό με 160 χλμ/ω όταν χτύπησε έναν 28χρονο, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, επισημαίνοντας ότι το δυστύχημα συνέβη σε περιοχή με όριο ταχύτητας τα 50 χλμ/ω.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρία περιπολικά που έφεραν την ανάλογη σήμανση κινήθηκαν προς σημείο, όπου υπήρχαν αναφορές ότι αυτοκίνητο είχε εισβάλει σε κτίριο. Πέρασαν με κόκκινο ένα φανάρι και ένα από αυτά, χτύπησε τον πεζό, με τις αρχές να επισημαίνουν ότι το εν λόγω όχημα είχε ανοικτά τα φώτα και την σειρήνα του.

Ο νεαρός αστυνομικός υπέστη μικροτραυματισμούς και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας να δηλώνει ότι πρόσφατα είχε ολοκληρώσει την υποχρεωτική δοκιμαστική περίοδο στο τμήμα και ήταν στο Σώμα 1,5 χρόνο.

Ο συνήγορος του αστυνομικού δήλωσε ότι εξεπλάγη όταν το τμήμα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του πελάτη του, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους ενώ πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Αύγουστο.

(Πηγή: Russia Today, φωτό: AP Photo/Rich Pedroncelli)

 
Περισσότερα: ΗΠΑ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER