Διέθετε το σπίτι του μέσω AirBNB και κινηματογραφούσε γυναίκες στο ντους

Διέθετε το σπίτι του μέσω AirBNB και κινηματογραφούσε γυναίκες στο ντους

Δυο νεαρές Γαλλίδες που νοίκιαζαν σπίτι σε παραθαλάσσιο μέρος της Ισπανίας, εντόπισαν κινητό που είχε τοποθετηθεί στο μπάνιο για να της κινηματογραφεί γυμνές στο ντους

Τις διακοπές του στο ισπανικό τουριστικό θέρετρο Sitges μέσω Air BnB επέλεξαν να κάνουν το φετινό καλοκαίρι δύο Γαλλίδες, 20 και 21 ετών. Δεν υπολόγιζαν ωστόσο πως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος σκόπευε να τις κινηματογραφήσει σε προσωπικές στιγμές στο ντους.

Η Μαρί και Αλεξάνδρα αντελήφθησαν την ύπαρξη συσκευής τηλεφώνου, η οποία είχε τοποθετηθεί κάτω από το νιπτήρα, με την κάμερα στραμμένη προς το ντους. Το κινητό είχε τεθεί σε λειτουργία και κατέγραφε ήδη περισσότερο από 40′ λεπτά. Οι δύο γυναίκες βγήκαν πανικόβλητες από το μπάνιο, ντύθηκαν και απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

“Έπεσε στην αντίληψη μου την ώρα που στέγνωνα τα μαλλιά μου, πως υπήρχε ένα τηλέφωνο κάτω από το νιπτήρα, το οποίο και κατέγραφε εικόνα επί 40′ λεπτά” σημειώνει η Μαρί στο γαλλικό δίκτυο 20minutes. Η νεαρή κοπέλα είχε την ψυχραιμία να κινηματογραφήσει με τη δική της συσκευή το κινητό, όπως ήταν τοποθετημένο κάτω από το νιπτήρα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να διαθέτει τις απαραίτητες αποδείξεις ώστε να προχωρήσει στην προσαγωγή του ιδιοκτήτη και του τηλεφώνου. Ο άνδρας φαίνεται πως είναι παντρεμένος και έχει και ένα παιδί.

Οι Γαλλίδες που πέρασαν την περιπέτεια αυτή στις 25 Ιουλίου, κατέθεσαν μήνυση στις ισπανικές αρχές, ωστόσο σήμερα, από την πλευρά της αστυνομίας αρνούνται να τους δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για την εξέλιξη της υπόθεσης. Σιγή ιχθύος τηρεί όμως και η πλατφόρμα Air BnB. “Από την ώρα που υποβάλαμε ηλεκτρονικά τις παρατηρήσεις μας, δεν λάβαμε καμία απάντηση. Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να αφήσω ένα αρνητικό σχόλιο στο προφίλ του ιδιοκτήτη.

ΠΗΓΗ 20MINUTES

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα