Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η Μπάνα από το Χαλέπι στην αγκαλιά του Ερντογάν

 
 
Το κορίτσι που συγκλόνισε τον κόσμο μεταδίδοντας από το Twitter τη φρίκη του πολέμου στο Χαλέπι είναι πλέον ασφαλής και μάλιστα ήταν προσκεκλημένη του Τούρκου πρόεδρου
 

Η Μπάνα, το μικρό κορίτσι που μέσω του λογαριασμού της στο Twitter μετέδιδε τη φρίκη του πολέμου από το μαρτυρικό Χαλέπι ευαισθητοποιώντας εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο, έχει φύγει πια από την πατρίδα της, είναι ασφαλής και μάλιστα συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, στο παλάτι του, στην Κωνσταντινούπολη.

 

Η Μπάνα Αλαμπέντ πέρασε το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου μαζί με την οικογένειά της, όπου και έγινε δεκτή από τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και τη σύζυγό του.

¨

"Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη των παιδιών του Χαλεπιού και που μας βοηθήσατε να βγούμε από τον πόλεμο, σας αγαπώ" , είπε στον Ερντογάν η επτάχρονη Μπάνα, που εδώ και καιρό δίνει τη δική της μάχη για την κινητοποίηση της διεθνούς κοινότητας.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε πως θα στέκεται πάντα δίπλα στο λαό της Συρίας.

 

 
Περισσότερα: Συρία, Ερντογάν

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER