Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ο Ντάισελμπλουμ βλέπει συμφωνία έως τις 18 Ιουνίου εάν η Ελλάδα καταθέσει πιο σοβαρές προτάσεις

 
 
Ανοιχτός σε ισοδύναμα μέτρα δηλώνει ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι ελληνικές προτάσεις πρέπει να είναι καλύτερου επιπέδου από τις τελευταίες που υπεβλήθησαν
 

Μία συμφωνία με την Ελλάδα μπορεί να καταστεί εφικτή σύντομα, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, o Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ.

 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ελσίνκι, ο κ. Ντάισελμπλουμ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η συμφωνία να κλείσει στο επόμενο Eurogroup της 18ης Ιουνίου, εφόσον η Ελλάδα παρουσιάσει πιο σοβαρές προτάσεις.

"Είμαστε ακόμα ανοιχτοί σε σοβαρά ισοδύναμα μέτρα, όμως τα ισοδύναμα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες δεν ήταν επαρκώς υψηλού επιπέδου" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Κατά τη διάρκεια των τελευταίων συνομιλιών που είχα με τον πρόεδρο Γιούνκερ και τον πρωθυπουργό Τσίπρα, έγινε ξεκάθαρο πως υπάρχει περιθώριο για ισοδύναμα μέτρα, όμως πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα για να μπορέσει η Ελλάδα να γίνει ξανά οικονομικά ανεξάρτητη".

(Πηγή: Guardian)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER