Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Οι Τούρκοι εγκαλούν Καμμένο και εκείνος απαντά με Ευαγόρα Παλληκαρίδη

 
 
Δεν έχουν τελειωμό οι Τουρκικές προκλήσεις καθώς ζητούν από τον υπουργό Άμυνας να λειτουργεί με σοβαρότητα. Η απάντηση Καμμένου με ένα τραγούδι
 

Στο στόχαστρο των Τούρκων είναι τις τελευταίες ώρες ο Πάνος Καμμένος, από τον οποίο ζητούν να ενεργεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

 

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας στην οποία επιστρέφουν τους χαρακτηρισμούς του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε ομιλία του απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο είχε μεταξύ άλλων πει: «Αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, θα επιστρέψουμε στη συνθήκη των Σεβρών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί, γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία”.

Στην ανακοίνωση το Τουρκικού υπουργείο αναφέρει πως επιστρέφει κατά γράμμα στον Έλληνα υπουργό Άμυνας τις αναφορές που έκανε την 1η Δεκεμβρίου κατά του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον καλεί “να αποφύγει παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής, ενεργώντας υπεύθυνα και με σοβαρότητα”.

 

Παράλληλα, κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι “δεν είναι ικανός να αξιολογεί και να βλέπει τις εξελίξεις με κοινή λογική” και αφού χαρακτηρίζει εμμέσως την ΕΟΚΑ ως τρομοκρατική οργάνωση η βράβευσή της από τον κ. Καμμένο, “ζημιώνει  τις προσπάθειες συνεργασίας που επιχειρήσαμε να αναπτύξουμε μεταξύ των δύο χωρών” προσθέτει το Τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Η απάντηση Καμμένου με στίχους Παλληκαρίδη

Η απάντηση από τον υπουργό Άμυνας δεν άργησε να έρθει. Ο κ. Καμμένος μεσω twitter, έγραψε: "Αφού το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι εδώ προσκυνημένοι θεωρούν την ΕΟΚΑ τρομοκράτες. Καταδικάστε με τιμή μου», παραθέτοντας τον σύνδεσμο του τραγουδιού στο YouTube.

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER