Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τραμπ: Τιμή μου που ήρθαν εδώ ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον

 
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ τίμησε την Χίλαρι Κλίντον ενώπιον των μελών του Κογκρέσου
 

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέτισε σήμερα έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στην Χίλαρι Κλίντον, την αντίπαλό του των Δημοκρατικών που ηττήθηκε στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβριου, κατά τη διάρκεια ενός γεύματος στο Κογκρέσο, παρουσία του Μπιλ Κλίντον και της πρώην υπουργού Εξωτερικών, οι οποίοι παρέστησαν επίσης και την τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

 

Ένιωσα τιμή μόλις έμαθα ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η Χίλαρι Κλίντον θα έρχονταν εδώ σήμερα και θα ήθελα να σηκωθείτε

«Ένιωσα τιμή μόλις έμαθα ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η Χίλαρι Κλίντον θα έρχονταν εδώ σήμερα και θα ήθελα να σηκωθείτε» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ ενώπιον των προσκεκλημένων του που άρχισαν να χειροκροτούν το ζεύγος Κλίντον, στο τέλος του γεύματος όπου παρέστησαν κοινοβουλευτικοί και αξιωματούχοι στο Κογκρέσο, έπειτα από την ορκωμοσία του νέου επικεφαλής της αμερικανικής κυβέρνησης.

Σέβομαι πολύ αυτά τα δύο πρόσωπα, σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εδώ

«Σέβομαι πολύ αυτά τα δύο πρόσωπα, σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εδώ, θα περάσουμε τέσσερις σπουδαίες χρονιές, το ελπίζουμε, με ειρήνη και ευημερία» πρόσθεσε ο Τραμπ, σε μια σύντομη ομιλία σε ήρεμο και συμφιλιωτικό τόνο. «Είτε είστε Ρεπουμπλικανοί είτε Δημοκρατικοί, αυτό δεν έχει καμία διαφορά. Εμείς θα σας ακούμε και αυτό είναι τιμή για εμάς» κατέληξε ο νέος πρόεδρος.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

 
Περισσότερα: Τραμπ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network