Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Επίθεση με μαχαίρι στην Μασσαλία. Πληροφορίες για τρεις νεκρούς

 
 
Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας
 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι ο δράσης, ενώ τα άλλα δύο θύματα της επίθεσης είναι γυναίκες.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στο σιδηροδρομικό σταθμό Saint Charles, με το δράστη να φωνάζει "Αλαχού Ακμπάρ"

Ο δράστης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, αφού πρώτα δολοφόνησε δύο γυναίκες. Το ένα από τα θύματα έφερε τραύμα στο λαιμό, ενώ το άλλο στο στομάχι, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας 25-30 ετών. Ωστόσο, δεν είχε μαζί του έγγραφα που ν’ αποδεικνύουν την ταυτότητά του. Έτσι, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία ταυτοποίησης του.

Η διεύθυνση σιδηροδρόμων στην Μασσαλία συνιστά σε όσους προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν σήμερα προς και από την πόλη, να το αναβάλλουν.

 

Ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά τη νέα επίθεση, ενώ οι αρχές ενημερώνουν τους πολίτες να μην κυκλοφορούν στο σημείο της επίθεσης.

Ο Γάλλος εισαγγελέας κατά της τρομοκρατίας έχει ενεργοποιήσει το πλαίσιο ειδικής έρευνας για την αιματηρή αυτή επίθεση, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

 

Φωτό: AP Photo/Claude Paris,

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER