Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Υπό έλεγχο η φωτιά σε ουρανοξύστη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης

 
 
Σε εξέλιξη επιχείρηση πυροσβεστών στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε ουρανοξύστη 42 ορόφων. Δεκάδες εγκλωβισμένοι σύμφωνα με πληροφορίες (Vid)
 

Η φωτιά στο κτίριο 42 ορόφων, που στεγάζει κατοικίες, καταστήματα και εμπορικά καταστήματα ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το πρωί.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο κτίριο παραμένει αδιευκρίνιστος αριθμός εγκλωβισμένων ανθρώπων, ενώ η φωτιά έχει επεκταθεί σε πολλούς ορόφους.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνονται από παρακείμενες κατοικίες ένοικοι, που αισθάνθηκαν δυσφορία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα. 

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα οι δρόμοι γύρω από την περιοχή έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ για προληπτικούς λόγους έχει εκκενωθεί παρακείμενο νοσοκομείο και ένα βενζινάδικο.

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER