Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Γνωρίστε τη μυστηριώδη αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

 
 
Η ζωή της και ο ρόλος της Κιμ Γιο Γιονγκ στην κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας
 

H νεότερη αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν ταξίδεψε στη Νότια Κορέα για την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 στη Πιονγκτσάνγκ.

 

Το ταξίδι της αποτελεί ορόσημο, καθώς είναι το πρώτο μέλος της κυρίαρχης οικογένειας της Βόρειας Κορέας που θα επισκεφθεί το νότο, από τον Κορεατικό πόλεμο στη δεκαετία του 1950.

Όπως και για τον αδελφό της, έτσι και για το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς τους, λίγες λεπτομέρειες είναι γνωστές για την Κιμ Γιο Γιονγκ και τη ζωή που ζούσε πριν φτάσει σε ηγετικό ρόλο στη βορειοκορεατική κυβέρνηση.

Εδώ έχουμε ό, τι γνωρίζουμε για την μέχρι τώρα:

Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ

Όπως και πολλά από τα μέλη της οικογένειας του Κιμ, η ακριβής ηλικία της Κιμ Γιο Γιονγκ είναι δύσκολο να αποτυπωθεί. Ωστόσο, θεωρείται ότι είναι μεταξύ 29 και 31 ετών. Είναι το μικρότερο παιδί του πρώην αρχηγού της Βόρειας Κορέας Κιμ Τζόνγκ-ιλ και της συντρόφου του Κο Γιονγκ Χουί.

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ

 

Η ίδια σπούδασε στην Ελβετία, στο ίδιο κολέγιο όπου φοίτησε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ωστόσο επέστρεψε στη Βόρεια Κορέα το 2000, μόλις τελείωσε τις σπουδές της. Ήταν σαφές από τη νεαρή ηλικία του Κιμ Γιονγκ Ουν ότι προοριζόταν για μια ισχυρή καριέρα, ενώ η μικρότερή του αδελφή είχε δείξει ενδιαφέρον για την πολιτική και δήλωσε πρόθυμη να εργαστεί στην κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ

 

Παραμένει εντελώς ασαφές, ωστόσο, πού ήταν και τι έκανε το διάστημα μεταξύ του διαστήματος 2000 και 2007.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece

 
Περισσότερα: Κορέα

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER