Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η πληρωμένη απάντηση του CNN στις βολές Τραμπ - Κάντε τη δουλειά σας κε. Πρόεδρε

 
 
Στη συνήθη τουιτερομαχία του ο Αμερικανός πρόεδρος τα έβαλε και πάλι με το δίκτυο CNN. Αυτή τη φορά ωστόσο, η καλωδιακή ενημερωτική τηλεόραση φρόντισε να απαντήσει. Ένα tweet που έγινε viral
 

Ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει τα social media και είναι στην κυριολεξία ερωτευμένος με το twitter. Από εκεί εξαπολύει τις πιο δριμείες επιθέσεις, με αποδέκτη κατά κύριο λόγο τα ΜΜΕ (παλιότερα και την Χίλαρι Κλίντον). Για μια ακόμη φορά επέλεγε να στραφεί εναντίον του CNN, το οποίο ασκεί σκληρή κριτική στον τρόπο που ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκτελεί τα καθήκοντά του.

 

"Το FOX είναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικό στις ΗΠΑ από το CNN, όμως εκτός των συνόρων, το CNN International παραμένει σημαντική πηγή (ψευδών) ειδήσεων και εκπροσωπούν πολύ άσχημα το έθνος μας στον κόσμο. Ο έξω κόσμος δεν βλέπει την αλήθεια εξαιτίας τους" έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο.

Η απάντηση από το γραφείο Τύπου του CNN ήταν άμεση, λακωνική και ιδιαίτερα εύστοχη. "Δεν είναι δουλειά του CNN να εκπροσωπεί την Αμερική στον κόσμο. Αυτό είναι δική σας δουλειά. Η δική μας έχει να κάνει με την μετάδοση ειδήσεων" σημείωναν προσθέτοντας το hashtag #FactsFirst, δηλαδή πρώτα τα γεγονότα, σε ένα σλόγκαν που θυμίζει πολύ εκείνο του Αμερικανού προέδρου #AmericaFirst, που σημαίνει "πρώτα η Αμερική".

 
Περισσότερα: Τραμπ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER