Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

ΗΠΑ: Θερμοκρασίες Άρη φέρνει η μετεωρολογική βόμβα

 
 
Πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα βιώνουν κάτοικοι των ΗΠΑ, με κάποιους στις Νότιες Πολιτείες να βλέπουν χιόνι για πρώτη φορά
 

Η κακοκαιρία που χτυπά τις ΗΠΑ, αναμένεται να προκαλέσει καταστροφές στις βορειοανατολικές πολιτείες, με ισχυρούς ανέμους και χιόνι.

 

Το σπάνιο φαινόμενο που πλήττει την χώρα, αναμένεται να εξελιχθεί σε μετεωρολογική βόμβα, το πέρασμα της οποίας, σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να ρίξει 15 με 30 εκατοστά χιόνι, ενώ θα συνοδεύεται από ριπές ανέμων ταχύτητας 40 έως 60 μιλίων την ώρα.

 

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πολλές περιοχές στις βορειοανατολικές πολιτείες, αναμένεται να είναι ψυχρότερες από τον πλανήτη Άρη!

 

Στο New Hampshire, την Παρασκευή, η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στους -37 βαθμούς Κελσίου, ενώ, με βάση τους τελευταίους υπολογισμούς, η θερμοκρασία στον Άρη ήταν -18 βαθμούς. 

Η επερχόμενη καταιγίδα έχει οδηγήσει σε περισσότερες από 2.700 ακυρώσεις πτήσεων για σήμερα Πέμπτη, ενώ, ήδη, 12 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε περιστατικά που σχετίζονται με την κακοκαιρία.

 

Χιονόπτωση ρεκόρ έχει ήδη σημειωθεί και σε περιοχές των νοτίων πολιτειών, με τoν κυβερνήτη της Ν. Καρολίνας να δηλώνει ότι στους δρόμους της πολιτείας έχουν ριχτεί περισσότεροι από 13.000 τόνοι αλάτι.

 

Η πολιτεία της Τζώρτζια, με εντολή του κυβερνήτη έχει ήδη τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Πληροφορίες:CNN, Φωτογραφίες:AP

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER