Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Υπόθεση ομηρίας στην Καλιφόρνια: Ένοπλος εισέβαλε σε κέντρο βετεράνων

 
 
Οι αρχές απέκλεισαν την περιοχή στον μεγαλύτερο οίκο βετεράνων στις ΗΠΑ. Αναφορές για πυροβολισμούς. Άγνωστο, μεχρι στιγμής, αν υπάρχουν τραυματίες
 

Ένοπλος άνδρας πήρε τρεις ομήρους την Παρασκευή σε κέντρο βετεράνων στην κομητεία Νάπα στην Καλιφόρνια, όπως έκανε γνωστό αξιωματούχος της πυροσβεστικής.

 

Είχαν προηγηθεί αναφορές για πυροβολισμούς. Η αστυνομία, όπως επισημαίνει το KTVU, κάνει λόγο για 15-20 πυροβολισμούς που σημειώθηκαν εντός των εγκαταστάσεων.

Αξιωματούχος του κέντρου τόνισε στο KFOR4 ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω ή μέσα στο κτίριο.

 

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή προειδοποιώντας τους πολίτες να μην πλησιάσουν το σημείο. Αξιωματούχοι του FBI έσπευσαν ενώ ομάδα της SWAT θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον ένοπλο.

 

(AP Photo/Ben Margot)

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένας άνδρας με αυτόματο όπλο, ντυμένος στα μαύρα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μπήκε στις εγκαταστάσεις και πήρε ομήρους. Άγνωστο είναι αν υπάρχουν τραυματίες.

 

Στις εγκαταστάσεις όπου σημειώθηκε το περιστατικό, οι οποίες λειτουργούν από το 1884, ζουν περισσότερα από 1.000 άτομα και πρόκειται για τον μεγαλύτερο οίκο βετεράνων στις ΗΠΑ.

 
Περισσότερα: ΗΠΑ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER