Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Λονδίνο: Ένας φορτιστής κινητού έσπειρε τον πανικό στο μετρό

 
 
Λήξη συναγερμού στον σταθμό Tower Hill, μετά τη μικρή έκρηξη που σημειώθηκε μέσα σε τρένο
 

Ένας σταθμός του μετρό στο Λονδίνο εκκενώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς τσάντα πήρε φωτιά μέσα σε συρμό, κινητοποιώντας τις Αρχές της πόλης, ενώ εκατοντάδες επιβάτες αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν.

 

Ωστόσο, όπως φάνηκε και από φωτογραφίες που ανήρτησαν στα social media αυτόπτες μάρτυρες δεν ήταν και τόσο ανησυχητικό, καθώς επρόκειτο τελικά για φορτιστή κινητού που ανεφλέγη.

Αυτό επιβεβαίωσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης, σημειώνοντας μέσω Twitter πως «η μικρή έκρηξη σε τρένο δεν είναι ύποπτη. Πιστεύεται ότ προκλήθηκε από φορτιστή κινητού τηλεφώνου».

«Κάτι εξερράγη και πήρε φωτιά. Το πεταξε και έπεσε στο έδαφος. Έμοιαζε με λευκό φορτιστή συνδεδεμένο σε τηλέφωνο», ανέφερε στον Independent αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία ο άντρας που κρατούσε τη συσκευή έκαψε τα δάχτυλά του, αλλά κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό σταθμό Tower Hill, την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν εκεί.

Οι Αρχές αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τον σταθμό καθώς έπρεπε να διερευνήσουν το περιστατικό. Εξάλλου, μόλις πριν 11 ημέρες είχε σημειωθεί τρομοκρατική επίθεση στο μετρό με τουλάχιστον 22 τραυματίες.

Με πληροφορίες από Independent, φωτογραφία αρχείου: AP Photo/Frank Augstein

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER