Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μελάνια Τραμπ: Ευχήθηκε 'Καλά Χριστούγεννα' με selfie και δίχασε το ίντερνετ

 
 
Ακόμη και η εορταστική αυτή κίνηση της "Πρώτης Κυρίας" αποδεικνύει πόσο διχασμένη παραμένει η Αμερική μετά την εκλογή Τραμπ
 

Πάντα όμορφη και κομψή, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε έναν πολύ μοντέρνο τρόπο για να ευχηθεί 'Καλά Χριστούγεννα' στους διαδικτυακούς της φίλους: 'Στολίστηκε' γιορτινά μέσω της εφαρμογής Snapchat, αλλά για μία ακόμη φορά το αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς αυτό που επιθυμούσε.

 

Χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή, 'φόρεσε' το κλασικό αγιοβασιλιάτικο κεφάλι στο καλοχτενισμένο και άψογα μακιγιαρισμένο κεφάλι της, έβαλε χρυσά ελαφάκια να... πετούν τριγύρω της και πόζαρε χαριτωμένα κάνοντας... 'duckface'.

Η ανάρτησή της στο Twitter με τις ευχές για 'Καλά Χριστούγεννα', που αναπαράχθηκε και σε όλους τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ.

Οι κοινοποιήσεις και τα retweet αμέτρητα. Τα "likes" επίσης. Οι οπαδοί της έσπευσαν να ανταποκριθούν, να ανταποδώσουν τις ευχές και να τονίσουν πόσο όμορφη είναι. Δεν έλειψαν ωστόσο και οι εξίσου πολλοί επικριτές της που μάλλον δεν εντυπωσιάστηκαν και έκαναν λόγο για μια μάλλον "παιδιάστικη" φωτογραφία που δεν αρμόζει στον επίσημο λογαριασμό της "Πρώτης Κυρίας".

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER