Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μυστηριώδης θάνατος: Έπιασε φωτιά ενώ έκανε αμέριμνος τη βόλτα του

 
 
Ανεξήγητο χαρακτηρίζουν οι αρχές τον θάνατο του 70χρονου, ο οποίος τυλίχτηκε στις φλόγες για άγνωστο λόγο την ώρα που περπατούσε σε δρόμο
 

Τον μυστηριώδη θάνατο ενός ηλικιωμένου, ο οποίος κάηκε ζωντανός όταν έπιασε ξαφνικά φωτιά ενώ περπατούσε στο δρόμο, ερευνά η αστυνομία στο Λονδίνο.

 

Ο 70χρονος Τζον Νόλαν έκανε αμέριμνος τη βόλτα του κοντά στο σπίτι του, στο βόρειο Λονδίνο. Ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες, χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για την εκδήλωση της φωτιάς. Τρομοκρατημένοι περαστικοί προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά αλλά δεν τα κατάφεραν, κάτι που πέτυχαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε σε ειδικό νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή την επόμενη μέρα από σοβαρά εγκαύματα. Από τον Σεπτέμβριο που συνέβη το περιστατικό μέχρι σήμερα οι αρχές δεν έχουν καταλήξει σε κάποια αιτία για την φωτιά ενώ δεν έχει βρεθεί και κάποιο στοιχείο που να την "φούντωσε", χαρακτηρίζοντας τον θάνατό του ανεξήγητο.

Εικάζεται ότι υπέστη αυτανάφλεξη, ένα φαινόμενο σπάνιο και αινιγματικό. Πρόκειται για μια κατάσταση, που χαρακτηρίζεται από σχεδόν πλήρη καταστροφή του σώματος, με μικρές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο.

(Πηγή: Telegraph, φωτό: AP Photo/Altaf Qadri)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER