Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Νέες προκλήσεις Κιλιτσντάρογλου: Ο Ερντογάν δεν κάνει τίποτα για τα νησιά που μας ανήκουν

 
 
Νέο εθνικιστικό παραλήρημα από τον επικεφαλής της τουρκικής αντιπολίτευσης που θέτει ζήτημα νησιών του Αιγαίου
 

Νέες εθνικιστικές κορώνες και προκλήσεις από τον αρχηγό της τουρκικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έθεσε και πάλι το ζήτημα των νησιών του Αιγαίου μιλώντας σε συνέδριο του κόμματός του στην Κωνσταντινούπολη.

 

Αυτή τη φορά, σύμφωνα, ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του: "Τα νησιά ανήκουν σε εμάς ή στην Ελλάδα;", και επιτέθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας:

"Όσον αφορά στα νησιά του Αιγαίου: Έχω κάνει του κόσμου τις ερωτήσεις για τα νησιά. Κάθε φορά ρωτάω, αλλά όταν ερχόμαστε σε αυτή την ερώτηση σιωπά (ο Ερντογάν). Κιχ δεν βγάζει. Κιχ δεν βγάζει. Τίνος είναι αυτά τα νησιά, σύντροφοι;". Πρόκειται για απάντηση στον Τούρκο πρωθυπουργό που πριν λίγες ημέρες είχε πει πως δεν είναι η κυβέρνηση του ΑΚΡ που παρέδωσε τα 18 νησιά στην Ελλάδα και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάει να κάνει τις ερωτήσεις του σε αυτούς που τα είχαν παραδώσει, εννοώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος είχε επιδοθεί σε άλλο ένα παραλήρημα κατά της Ελλάδας και πριν από λίγες μέρες. Τότε, ο Κιλιτσντάρογλου απείλησε ότι θα έρθει ο ίδιος να πάρει τα νησιά του Αιγαίου, όπως ο Ετζεβίτ πήρε την Κύπρο.

Με πληροφορίες από το ΚΥΠΕ

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER