Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Bild: Το απόλυτο κολάζ για το 2015. Ο Βαρουφάκης υψώνει το μεσαίο δάχτυλο με τον Τσίπρα καβάλα στη μηχανή του

 
 
Σε ένα εντυπωσιακό κολάζ, η γερμανική Bild αποτυπώνει ότι απασχόλησε την ανθρωπότητα το 2015, από την ελληνική κρίση και το προσφυγικό μέχρι το νέο Star Wars (Pics)
 

Πούτιν, Ομπάμα, Ερντογάν, Μέρκελ, Ασαντ, Τσίπρας και Βαρουφάκης, όλοι μαζί στο ίδιο καρέ, μαζί με τα Minions, τη Μάιλι Σάιρους, την Κιμ Καρντάσιαν και πολλούς άλλους.

 

Η Bild συνθέτει τα πρόσωπα και τα γεγονότα της χρονιάς στο σημερινό της εξώφυλλο. Δεν λείπουν οι διαμάχες για τη Συρία, το Star Wars αλλά και η εθνική Γερμανίας.

Η Γερμανική εφημερίδα θέτει σε κεντρική θέση, λίγο πίσω από την Άνγκελα Μέρκελ που κυριαρχεί στο κάδρο, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Αλέξη Τσίπρα καβάλα στη μηχανή του πρώτου. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών απεικονίζεται μάλιστα να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο στον φακό.

Στην αριστερή πλευρά του "κάδρου", Ερντογάν, Ομπάμα, Άσαντ και Πούτιν παίζουν πόκερ με έπαθλο τη Συρία. Σε άλλο σημείο βλέπουμε το πανό "refugees welcome", αλλού τη Μπάγερν, τον Τζειμς Μποντ, τους Anonymous, τα πλακάτ για τις τραγωδίες στο Παρίσι αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Lemmy που μας χαιρετά από τον ουρανό.

Ανασκόπηση 2015: Τα 20 διεθνή γεγονότα της χρονιάς

Στο κολάζ απεικονίζονται συνολικά 60 διαφορετικά θέματα που επέλεξε η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα.

H ελληνική λεπτομέρεια:

 

Και ολόκληρη η σύνθεση:

Το εντυπωσιακό κολάζ σε πολύ υψηλή ανάλυση εδώ

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER