Επίθεση στο Λονδίνο: 23χρονη εθελόντρια για την αποκατάσταση πρώην κρατουμένων το δεύτερο θύμα

Επίθεση στο Λονδίνο: 23χρονη εθελόντρια για την αποκατάσταση πρώην κρατουμένων το δεύτερο θύμα
Η Σάσκια Τζόουνς που έχασε τη ζωή της στην επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου Metropolitan Police

Γνωστοποιήθηκε η ταυτότητα του δεύτερου θύματος κατά την επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου. Η νεαρή Σάσκια Τζόουνς ήταν απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.

Η ταυτότητα του δεύτερου θύματος του ενόπλου στην επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου έγινε γνωστή την Κυριακή. Πρόκειται για την 23χρονη Σάσκια Τζόουνς, απόφοιτο του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, όπως και ο 25χρονος Τζακ Μέριτ, ο οποίος επίσης έπεσε νεκρός από τα χέρια του 28χρονου Ουσμάν Καν.

Και τα δύο θύματα συμμετείχαν σε ημερίδα για αποκατάσταση πρώην κρατουμένων. Η άτυχη κοπέλα εργαζόταν ως εθελόντρια και ο άνδρας ως συντονιστής.

Ο Καν είχε αποφυλακιστεί με όρους και φορούσε ηλεκτρονικό βραχιολάκι όταν έδωσε το παρών στην ημερίδα σε χώρο κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου. Έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, μετά την προσπάθεια περαστικών να τον αφοπλίσουν μέχρι και με κέρας φάλαινας που βρήκαν εύκαιρο στο σημείο.

Τρεις άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν, με τον έναν εξ αυτών να παίρνει εξιτήριο την Κυριακή από το νοσοκομείο και να επιστρέφει σπίτι του. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε, το Σάββατο, μία μετά μετά το περιστατικό, το Ισλαμικό Κράτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα