Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Γύρισαν πίσω τον προϋπολογισμό του δήμου της Ρώμης

 
 
Ο αρμόδιος ελεγκτικός μηχανισμός έκρινε ότι δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες προβλέψεις και τον επέστρεψαν για να διορθωθεί
 

Επιστράφηκε για επανέλεγχο και επαναδιατύπωση ο προϋπολογισμός του δήμου της Ρώμης.. Οι υπεύθυνοι για τον έλεγχό του έκριναν ότι δεν χρησιμοποιήθηκε η κατάλληλη, αναλυτική ορολογία και δεν έχει γίνει η κατάλληλη πρόβλεψη για την αύξηση των εσόδων και των περιορισμό των ελλειμμάτων στο δήμο της Ρώμης.

 

Δόθηκε ένα περιθώριο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017 για να διορθωθούν τα λάθιη και οι παραλείψεις, αλλά μέχρι τότε οι δαπάνες θα είναι αυστηρά περιορισμένες.

Η απόρριψη του προϋπολογισμού, ύψους 11 δισ. ευρώ, είναι ένα ακόμη πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η δήμαρχος Βιρτζίνια Ράτζι, που πρόσκειται στο Κίνημα των Πέντε Αστέρων. Έρχεται να προστεθεί στη σύλληψη για διαφθορά του επικεφαλής προσωπικού του δήμου, πριν από μερικές μέρες.

Οι αντίπαλοί της κατηγορούν τη δήμαρχο για απραξία, υποστηρίζοντας ότι, έξι μήνες μετά την εκλογή της, δεν έχει λυθεί κανένα πρόβλημα της Αιωνίας Πόλης, με βασικότερο αυτό της καθαριότητας.

Οι υποστηρικτές της απαντούν ότι ανέλαβε μια χρεοκοπημένη πόλη, με χρέη που φτάνουν τα 12 δισ. ευρώ και διαφθορά που είχε απλωθεί σε ολόκληρη τη δημόσια διοίκηση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER