Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

H καταιγίδα Dorris 'σαρώνει' τη Βρετανία

 
 
Από το πρωί ανακοινώνονται ακυρώσεις ή καθυστερήσεις πτήσεων από πολλά βρετανικά αεροδρόμια, ενώ τα τρένα κινούνται με χαμηλότερες του κανονικού ταχύτητες. Στην Ιρλανδία 46.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα
 

Η σφοδρή καταιγίδα Dorris πλήττει από το πρωί σήμερα τη Βρετανία και την πρωτεύουσά της, Λονδίνο, προκαλώντας ακυρώσεις δεκάδων πτήσεων, καθυστερήσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο και σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους.

 

Κύριο χαρακτηριστικό του φαινομένου είναι οι θυελλώδεις άνεμοι ταχύτητας έως και σχεδόν 130 χιλιομέτρων την ώρα, που συνοδεύονται από βροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι της επικράτειας.

Στη Σκωτία και στα βορειοανατολικά της Βρετανίας αναμένονται χιονοθύελλες, με χιόνι που ενδεχομένως θα φτάσει και τα 15 εκατοστά κατά τόπους. Στα πιο ορεινά, το χιόνι μπορεί να φτάσει και τα 30 εκατοστά.

Η Υπηρεσία Αυτοκινητοδρόμων με έκτακτη ανακοίνωσή της  έχει καλέσει τους οδηγούς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να αποφεύγουν σημεία αυτοκινητοδρόμων που είναι πλήρως εκτεθειμένα στους ανέμους.

Στην Ιρλανδία, περίπου 46.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Η καταιγίδα Dorris αναμένεται να φύγει από τη Βρετανία σήμερα το βράδυ.

 

 

(Με πληροφορίες από Daily Mail)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER