Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ιταλία: Τρεις αγνοούμενοι από χιονοστιβάδα

 
 
Τρία άτομα αγνοούνται μετά την καταστροφική χιονοστιβάδα στην Φαρίντολα, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης
 

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν αναφορά για τρεις αγνοούμενους από τη χιονοστιβάδα που φέρεται να προκάλεσε σημαντικές καταστροφές στο ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιοχή Φαρίντολα που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Γκράν Σάσσο.

 

Τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, των πυροσβεστών και των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ακόμη στο ξενοδοχείο, εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην περιοχή.

Πελάτες του ξενοδοχείου, όμως, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές και ανέφεραν ότι οι αγνοούμενοι πρέπει να είναι τρεις, όπως μετέδωσε πριν λίγο η δημόσια τηλεόραση της Rai. Συνολικά, όπως έγραψε νωρίτερα στο διαδίκτυο ο επικεφαλής της περιφέρειας της πόλης Πεσκάρα, Τζουσέππε Ντι Μάρκο, στο ξενοδοχείο βρίσκονταν 20 άτομα.

Οι πρώτες βοήθειες αναμένεται να φτάσουν στο ξενοδοχείο Rigopiano σε περίπου μιάμιση ώρα, αν τα εκχιονιστικά μηχανήματα συνεχίσουν να ανοίγουν δρόμο, παρά το ότι το ύψος του χιονιού αγγίζει σχεδόν τα δυο μέτρα.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network