Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κατ' οίκον περιορισμός στο προσωπικό νοσοκομείου που είχε στήσει κομπίνα με τις παρουσίες

 
 
Σχεδόν 100 άτομα ελέγχονται για εμπλοκή στην απάτη. Γιατρός έκανε κοπάνα για να παίζει τένις και υπάλληλος για να κάνει τον σεφ σε κοντινό ξενώνα
 

Σχεδόν 100 άτομα, το προσωπικό ενός νοσοκομείου στην νότια Ιταλία, έχει μπει στο "μικροσκόπιο" των αρχών, καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση απάτης σχετικά με την παρουσία τους στην εργασία τους, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η αστυνομία.

 

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός γιατρού που απουσίαζε για να παίζει τένις και ενός υπαλλήλου που δεν εμφανιζόταν στο νοσοκομείο προκειμένου να εργάζεται ως σεφ σε κοντινό ξενώνα.

Η έρευνα κράτησε δύο χρόνια, με την αστυνομία να ανακαλύπτει χάρη σε κρυφές κάμερες, αποδεικτικά στοιχεία για την απάτη που είχε στηθεί σε νοσοκομείο της Νάπολης, όπου κάποιοι εργαζόμενοι δήλωναν παρών στο όνομα 92 συναδέλφων τους, που ήταν απόντες.

Συνολικά 55 άτομα, εκ των οποίων ένας νευρολόγος, ένας γυναικολόγος, 9 ακτινολόγοι, 18 νοσηλευτές, 6 διοικητικοί υπάλληλοι, 9 τεχνικοί και 11 κοινωνικοί λειτουργοί, έχουν τεθεί από τον εισαγγελέα σε κατ' οίκον περιορισμό.

Πηγή: France24

 
Περισσότερα: Ιταλία

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER