Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Louis CK: 'Σας παρακαλώ, σταματήστε να ψηφίζετε Τραμπ'

 
 
Ο διάσημος Αμερικανός κωμικός συγκρίνει, με ανοιχτή επιστολή του προς τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων με τον Αδόλφο Χίτλερ (Pics)
 

Σε μια επιστολή 1430 λέξεων ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Louis CK συγκρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Αδόλφο Χίτλερ και καλεί τους ψηφοφόρους να τον καταψηφίσουν.

Συγκεκριμένα, ο Louis CK απευθύνει την επιστολή του στους ψηφοφόρους του Ντόναλντ Τραμπ και τους ζητά να σκεφθούν ώριμα.

 

"Παρακαλώ σταματήστε να ψηφίζετε τον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν αστείο για λίγο, αλλά ο τύπος 'είναι ο Χίτλερ'. Με αυτό εννοώ πως είμαστε σαν τη Γερμανία του 1930. Πιστεύετε πως είδαν τα σ....α να έρχονται; Ο Χίτλερ ήταν ένας φρέσκος τύπος", αναφέρει στην επιστολή του.

 

"Δεν πρέπει να ψηφίζουμε κάποιον επειδή είναι πλούσιος, αλλά βασιζόμενοι στην κατεύθυνση που θέλουμε να πάει η χώρα. Αν είστε πραγματικά συντηρητικοί μην ψηφίσετε τον Τραμπ. Δεν είναι ένας από εσάς. Οτιδήποτε τον έχετε ακούσει να λέει, αν παρατηρήσετε, τότε θα δείτε πως την επόμενη μέρα θα πει το ακριβώς αντίθετο. Σας κοροϊδεύει", συμπληρώνει ο Louis CK.

"Ο Τραμπ είναι ένας άνθρωπος με μια τρύπα στην καρδιά την οποία προσπαθεί να γεμίσει με χρήματα και προσοχή από τον κόσμο. Δεν χορταίνει ποτέ και δεν σταματά ποτέ να παλεύει για αυτά τα δυο. Είναι άρρωστος", θα πει χαρακτηριστικά.

 

Ενώ, κλείνοντας το γράμμα του τονίζει "Δεν είναι τέρας, είναι ένας θλιβερός άνθρωπος, πράγμα που τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο αν γίνει πρόεδρος. Δώστε του ένα ακόμα τηλεοπτικό σόου, αφήστε τον να πληρώνει για να τοποθετεί το όνομά του στην κορυφή κτηρίων, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να τον ψηφίζετε".

(Πηγή: 100.independent)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER