Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μουσουλμάνος στήνει το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Βαγδάτη

 
 
Μοσουλμάνος επιχειρηματίας από το Ιράκ έστησε ένα από τα υψηλότερα δέντρα των Χριστουγέννων, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Χριστιανούς
 

Πολλές χώρες με παράδοση στον εορτασμό των Χριστουγέννων ερίζουν αυτές τις μέρες για το πιο όμορφο, το πιο επιβλητικό και ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου.

Το βραβείο όμως πιθανότατα κερδίζει φέτος ένας Μουσουλμάνος. Ο επιχειρηματίας αυτός, που διαθέτει πάρκο αναψυχής στη Βαγδάτη, αποφάσισε να στήσει ένα δέντρο 26 μέτρων, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Χριστιανούς αυτού του κόσμου.

 

 

Ο Γιασίρ Σαάντ μίλησε στο Associated Press για την πρωτοβουλία του και εξήγησε πως στόχος του ήταν "να συμμετέχει στις γιορτές των αδερφών Χριστιανών και να βοηθήσει τους Ιρακινούς να αποβάλλουν το άγχος, ειδικά αναφορικά με τον πόλεμο στη Μοσούλη". Ο ιρακινός στρατός βρίσκεται σε ένοπλη σύρραξη με το Ισλαμικό Κράτος για την επικράτηση στην περιοχή εδώ και μήνες.

 

Το δέντρο έχει, όπως είπαμε ύψος 26 μέτρα, ενώ η διάμετρός του φτάνει τα 10 μέτρα και φέρεται να κόστισε περί τις 24 χιλιάδες δολάρια.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER