Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ντόναλντ Τραμπ εναντίον FBI

 
 
Νέο μέτωπο αντιπαράθεσης ανοίγει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στρέφοντας αυτήν τη φορά τα "πυρά" του εναντίον του FBI
 

Επίθεση εναντίον της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ, της γνωστής σε όλους ως FBI, εξαπέλυσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, καθώς όπως υποστηρίζει, είναι ανίκανη να ανακαλύψει τους πράκτορές της που διαρρέουν απόρρητες πληροφορίες στον Τύπο.

 

"Το FBI είναι απόλυτα ανίκανο να σταματήσει τα πρόσωπα 'που διαρρέουν' πληροφορίες σχετικά με την εθνική ασφάλεια, τα οποία έχουν διεισδύσει στην κυβέρνησή μας εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορούν καν να βρουν τους υπεύθυνους των διαρροών ακόμα και εντός του FBI. Απόρρητες πληροφορίες δίνονται στα ΜΜΕ, γεγονός που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τις ΗΠΑ. Βρείτε (τους) Τώρα" έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε δύο μηνύματα που ανήρτησε το πρωί στον λογαριασμό του στο Twitter.

Τα tweet του κ. Τραμπ εστάλησαν την ώρα που το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε σήμερα το πρωί ένα ρεπορτάζ σχετικά με την άρνηση του FBI να ανταποκριθεί στο αίτημα του Λευκού Οίκου να διαψεύσει δημοσίως τις πληροφορίες που γράφονται σε άρθρα σχετικά με τις φερόμενες επαφές μεταξύ του στρατοπέδου Τραμπ και Ρώσων κατασκόπων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον περασμένο χρόνο.

Το ρεπορτάζ του CNN επικαλείτο "πολλούς αξιωματούχους, που δεν κατονομάζονταν, στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης".

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε ότι το αίτημα του Λευκού Οίκου στο FBI υποβλήθηκε αφότου η υπηρεσία ανέφερε ότι τα άρθρα στον Τύπο είναι ανακριβή.

 

 
Περισσότερα: Τραμπ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER