Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ο αυτοκράτορας έχει κέφια: O Τραμπ εκθειάζει τον Ντόναλντ

 
 
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ σχολιάζει την αύξηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης των Αμερικανών δίνοντας συγχαρητήρια, στον... εαυτό του
 

Δεν έχει αναλάβει καν τα καθήκοντά του στο Λευκό Οίκο και ήδη επιχαίρει για τα κατορθώματά του. Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως θα μας απασχολήσει περισσότερο και από όσο φανταζόμασταν από τη θέση του αποκαλούμενου πλανητάρχη. Γιατί; Μας επειδή η συμπεριφορά του και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται είναι πρωτόγνωρος και ιδιαίτερος.

Έχει επιτεθεί σε επώνυμους και ανώνυμους, τα βάζει με κάθε δημοσιογράφο που του ασκεί κριτική, βρίσκεται συνέχεια εκεί για να αφήσει το πικρόχολο σχόλιο του, σε ό, τι τον ενοχλήσει από το twitter. Όμως αυτή τη φορά, φαίνεται να ξεπέρασε εαυτόν. Ανάρτησε θετική είδηση για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Αμερική και συνεχάρη τον εαυτό του γι' αυτή.

 

"Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις ΗΠΑ για το Δεκέμβριο αυξήθηκε στο 113,7, κατά σχεδόν 4 μονάδες. Είναι το υψηλότερο επίπεδο εδώ και περισσότερο από 15 χρόνια!" έγραψε για την είδηση και έκλεισε: "Ευχαριστώ Νόναλντ!".

Φυσικά τα σχόλια δεν άργησαν να σημειώσουν πως ο νέος πρόεδρος βιάζεται να αποδώσει τα εύσημα στον εαυτό του, για έναν δείκτη στου οποίου την καλυτέρευση δύσκολα θα μπορούσε να συμβάλει με απλές εξαγγελίες και tweets. 

 
Περισσότερα: Τραμπ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER